Izolare termică şi fonică economă şi de calitate ISOVER

13e6b0162af033563776607ffabd305636272Compania LIDER vă oferă o izolație termică şi fonică economă şi de calitate ISOVER.

Saint-Gobain Isover Oy este cel mai mare producător al materialelor de izolare termică şi fonică din fibre de sticlă. Compania produce fibre de sticlă din 1946. Din 1996 compania Saint-Gobain Isover OY intră în componenţa consorţiului internaţional Saint-Gobain – lider mondial al industriei sticlei şi cel mai mare producător din întreaga lume a izolării cu vată minerală.

Pe lîngă oficiul principal în Finlanda, Saint-Gobain Isover OY are filiale în Ucraina, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania şi firme de comerţ în Belarus şi Kazahstan.

Isover – este un brand de renume mondial a materialelor de izolare termică şi fonică de calitate înaltă, care aparţine consorţiului internaţional Saint-Gobain (Franţa). Materialele Isover sunt utilizate pentru izolarea termică la temperaturi înalte, izolare fonică şi bariere de vapori în combinaţie cu peliculele si benzile de izolare anti-abur.

Partajare: